U Zagrebu je od 21-25.11. održano 8. Europsko klupsko prvenstvo. Pod pritiskom posebnih uvjeta zbog pandemije Covid-19, bez gledaoca u Kristalnoj dvorani hotela Westin, sa testiranjima, maskama, distanciranjem, dezinficiranjima…  Čestitamo Metalcima koji su sve to hrabro izdržali uz veliku želju da sudjeluju. Nastupilo je manje natjecatelja nego prošlih godina, a na žalost i neki su naši članovi morali u samoizolaciju par dana pred početak turnira tako da na svoje međunarodne borbe moraju još malo pričekati. Do slijedeće godine, nadamo se u normalnim okolnostima.

Po prvo međunarodno iskustvo došli su mlađi kadeti EMA DELIĆ (-36 kg)  i  MARO SUŠNIK (-48 kg), pa odmah osvojili zlatne medalje i pehar za ekipno 1.mjesto u konkurenciji mlađih kadeta.

PETAR STURZ VUJADINOVIĆ je osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeta -49 kg i tim rezultatom zavrijedio plasman na predstojeće Europsko kadetsko prvenstvo. MAURO KRITOVAC je osvojio brončanu medalju u kategoriji kadeta -53 kg. Brončano odličje je osvojila i juniorka BARBARA KISIĆ (-59 kg) koja je time ostvarila pravo nastupa na Europskom prvenstvu U-21.

Svima čestitke!