Tradicionalno Metalac organizira prigodni domjenak na kojemu se uoči Božića okupe bivši i sadašnji članovi Metalca, prijatelji kluba, roditelji naših mladih sportaša, članovi uprave, treneri… U ugodnom ambijentu Caffe bara Boeing tako smo zaključili i ovu natjecateljsku/kalendarsku godinu, a sve je zabilježila i Sportska TV (snimku pogledajte ovdje). U 2018.godini smo ponovo ostvarili niz odličnih sportskih rezultata – spomenimo brončanu medalju Ive Radoš na Europskom prvenstvu, ekipno drugo mjesto naših seniora na Prvenstvu Hrvatske, bronce Eme Galić i Frana Radeka na Europskom klupskom prvenstvu, ekipno prvo mjesto juniora na Prvenstvu Hrvatske, ekipno drugo mjesto mlađih seniora na PH U-21 itd. Najuspješniji sportaši u svim dobnim skupinama nagrađeni su plaketama, a nagrade su primili i drugi zaslužni članovi.

VEDRANA VUJIČIĆ je dobitnica priznanja za svoj dugogodišnji rad u Metalcu čija je uspješna sportašica od 1997.godine; bila je reprezentativka Hrvatske u borbama i u formama, višestruka prvakinja Hrvatske, a trenerica je od 2004.godine. Svojim najperspektivnijim mladim sportašima neprekidno popunjava natjecateljske ekipe kluba.

FILIP GRGIĆ je dobio priznanje za ostvarene vrhunske rezultate; svjetski prvak, olimpijac, osvajač medalja na nizu velikih natjecanja.

Prigodnu plaketu je primila i MARINA SUMIĆ, svjetska i europska doprvakinja i jedna od najuspješnijih naših sportašica.

Lijepim koferima sa znakom Metalca tvrtke CARPISA nagrađeni su profesionalni treneri Ivan Klanac, Martin Erdeljac i Ivica Klaić.

Još jednom čestitamo svim dobitnicima priznanja, a zahvaljujemo i svima koji ovom prilikom nisu dobili nagrade ali su sudjelovali u radu našeg kluba. Reportažu možete pogledati na Sportskoj TV u srijedu 26.12. u 17 sati, u petak 28.12. u 12:30 i u nedjelju 30.12. u 18:30, a na Z1 TV u četvrtak 27.12. u 12:00 i nedjelju 30.12. u 10:05.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za najuspješniju seniorku godine četvrti put zaredom proglašena je IVA RADOŠ. U protekloj godini osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu, srebro na World Taekwondo President Cupu, te medalje na G1 turnirima – zlato na Riga Openu, srebro na Croatia Openu i broncu na Turkish Openu.  Najuspješniji senior u 2018.godini je MARKO GOLUBIĆ, prvak Hrvatske i reprezentativac, osvajač zlatne medalje na French Openu (G2), srebrne na Croatia Openu, te brončanih medalja na Polish Openu i Galeb Belgrade Trophy. Najuspješniji u konkurenciji mlađih seniora bili su osvajači medalja na Prvenstvu Hrvatske U-21 NINA MARIN (bronca) i IVAN RADOŠ (zlato); Ivan je nastupio na Europskom prvenstvu U-21 gdje se plasirao na 5.mjesto. Nagradu za najbolju juniorku kluba dobila je EMA GALIĆ, osvajačica brončanih medalja na Europskom klupskom prvenstvu, juniorskom prvenstvu Hrvatske, Croatia Openu i Polish Openu, te prvih mjesta na Jastreb Openu i Grobnik kupu. Najuspješniji junior 2018.godine je FRAN RADEK, osvajač brončane medalje na Europskom klupskom prvenstvu, juniorski prvak Hrvatske i član reprezentacije na Svjetskom juniorskom prvenstvu; osvojio je i niz medalja – srebrne na Croatia Openu i Slovenia Openu, zlatne na turnirima u Kninu i Vrbovcu… BARBARA KISIĆ je najuspješnija kadetkinja, ima zlatne medalje sa Maksimir kupa i Bistra Opena, a brončane sa Prvenstva Zagreba, Susedgrad-Sokol pokala i Čigra Opena. ROKO LIVADA je najuspješniji kadet – osvojio je prvo mjesto na Bistra Openu, druga mjesta na Prvenstvu Zagreba i Jastreb Openu, a treći je bio na Feniks kupu i Kondor Openu. DORA RADEK, najuspješnija mlađa kadetkinja, osvojila je zlatne medalje na Prvenstvu Zagreba i Bistra Openu, srebrne medalje na Jastreb Openu i Casper Openu,  te brončanu na Kondor Openu. Najuspješniji mlađi kadet – PETAR STURZ VUJADINOVIĆ ovakvu nagradu prima četvrtu godinu zaredom. U 2018.godini ostvario je sjajan niz od čak sedam zlatnih medalja, a zbirci dodaje i jedno srebro. Najmlađi među nagrađenima su KIRA JESENSKY i MARO SUŠNIK.