Marko Golubic na tronu svijeta!

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Nakon slavlja i prospavane noći, kada su se dojmovi barem djelomično slegnuli, ostaje taj osjećaj ponosa zahvaljujući Marku Golubiću koji se na najmasovnijoj taekwondo smotri na kojoj su se okupili najbolji sportaši iz cijeloga svijeta s pravom popeo na tron u kategoriji seniora -74kg.

Puno ljudi je vjerovalo u Marka, a i on sam je osjetio da može, a to mu je pošlo za rukom.
Srce junačko i ljubav prema domovini bili su njegova krila koja su ga nosila na putu do zlatne medalje.

Marko je redom pobijedio Meksikanca (2:0), Čeha (2:0), Azerbejdžanca (2:1), zatim predstavnika Australije (2:0) da bi u napetoj finalnoj borbi rezultatom (2:1) pobijedio predstavnika Srbije od kojeg je na prošlom SP izgubio za medalju i time došao na tron kao neprikosnoveni kralj u kategoriji -74kg.

Sada se slavi, a već sutra idemo jako, jer vremena za opuštanje nema. Slijede nova natjecanja i novi izazovi koje će Marko s velikom željom prihvatiti, jer od izazova nikada bježao nije.

Čestitamo još jednom našem članu Marku Golubiću na iznimnom uspjehu. Marko je uz Filipa Grgića, također bivšeg člana TK Metalac, ispisao povijest jer su osvojili jedine dvije muške zlatne medalje za Hrvatsku na Svjetskim prvenstvima.

TK Metalac